inintaly-1I pranishem ne restorante publike dhe private, dergon ne Shqiperi nje eksperience 30-vjecare drejt sherbimit te restoranteve.

initaly-3Produktet tona jane te shumta dhe te vecanta si per shembull nje proshute e shkelqyer Parme, me cilesi te mire kombetare dhe mese e mire evropiane

 

initaly-2Ketu do te keni mundesi te shikoni nje game te gjere te produkteve tona ushqimore

Serioziteti  yne ,kompetencat dhe profesionaliteti garantojne:

  • nje asortiment te gjere  te produkteve ushqimore te dedikuara per restoracionin
  • produkte te filieres ose me mire  te seleksionuara nga i njejti furnitor
  • skeda teknike dhe rintraciabilitet  i produktit (verifikimi i produktit ne origjine)
  • respekti i normave te higjenes sanitare (HACCP)
  • konsenja e produkteve nepermjet fugonave  INITALY me frigorifere me temperature te kontrolluar
  • punonjes te kualifikuardhe te disponueshem qe t'Ju japin solucione konkrete

Jemi te ditur qe gjithe kjo ka nje kosto e cila shtohet tek cmimi final, por se fundi perkthehet ne sigurese , qendrueshmeri dhe mirebesim. Keto jane bazat e te ardhmes tuaj ,mbi te cilat duhet te rrisni aktivitetin tuaj . Ne tek INITALY duam te jemi perkrahe jush ne kete udhetim .

Pavaresisht nga cilesia e produkteve tona,te cilet jane testuar prej vitesh eshte detyre e jona te informojme klientet me te thenen  "food-cost" ose me mire    kosto  per porcion.

Disponojmë një magazinë me frigoriferë të freskët dhe ngrirës, një sallë për përpunimin e mishit, të çdo lloj tipollogjie dhe prejardhjeje si : viç, derr, shpendë, gjah i egër, sallamra, tek “Qendra Agroushqimore “ në Elbasan . Një Showroom në Tiranë ku organizojmë evente dhe kurse formacioni për klientët tanë në bashkëpunim me partnerët tanë komercialë. Dhe së fundi hapja e Showroom-it në qytetin e Sarandës.

katalogu-2021

Na ndiqni ne rrjetet sociale ne kanalin tone zyrtar ne Youtube, Instagram dhe ne Fanpage ne Facebook

facebookyoutbeig-logo-email