Produktet e reja

I pranishëm në restorante publike dhe private, sjell në Shqipëri një eksperiencë 30-vjeçare drejt shërbimit të restoranteve.

Sot është një pikë referimi në nivel kombëtar si pikë shumice e një game të gjerë të produkteve ushqimore për restorante te nivelit të lartë të cilësisë.

Duke kënaqur kërkesat e tyre në çdo aspekt, seleksionojmë mish të çdo tipologjie dhe prejardhjeje is : viç, derr, shpendë, gjah i egër, duke zgjedhur prerjet prestigjoze të mishit. Sallamra, djathra, qumësht dhe nënproduktet e tyre. Për ju kemi zgjedhur një gamë të gjerë produktesh duke ofruar cilësinë e duhur për çdo kërkesë tuajën.

Plotësojmë kërkesat e linjës së picerisë si dhe gastronomisë së lartë, duke njohur një çmim të duhur në respekt të cilësisë.

Ja pra, një proshutë e shkëlqyer Parma, me cilësi të mirë kombëtare dhe më se e mire evropiane; si sallam një Feline, një Montavan; pançeta e stazhionuar me specie; Cullatelo, Speck Trentino apo Coppa e Parmës.

Pa ekzagjeruar kemi zgjedhur për ju një linjë djathërash të stazhionuar dhe të butë, duke njohur cilësi të lartë Parmigiano Reggiano dhe Grana Padano ( D.O.P). Duke konfirmuar këtë cilësi kemi zgjedhur Panën, Edamer, Emmental, Gorgonzola e Taleggio: D.O.P ! natyrisht.

Përimet e ngrira dhe të konservuara, mielli, makaronat dhe një gamë e gjerë produktesh të cilat plotësojnë kërkesat e restoracionit. Këto produkte janë zemra e INITALY Risto & Gusto duke prezantuar prodhues italian lider në këtë sektor.

(D.O.P) Përcaktim i mbrojtur i origjinës

(I.G.P) e dhëna gjeografike e mbrojtur

 

 

produkte-mishi

peshk

sallame

djathra

perime-te-ngrira

fruta

brumera-dhe-miell

konserva

vajra

embelsira

pije-alkolike

jo-ushqimore