KONSERVA USHQIMORE

Category:
 1. PERIME TE KONSERVUARA

  51510024    T    ORIZ I PERGATITUR NE VAJ NE KANACE KG.2,2
  51510014    T    ANTIPASTE ME VAJ  IPOSEA NE VAZO KG.3,1
  51510005    T    ANTIPASTE ME UTHULL ISTA’  KANACE KG.3
  51510028    T    ASPARAXHI JESHIL KANACE GR.425
  51510002    T    KAPERI M/UTHULL VAZO 1.7
  51510003    T    QEPE TE VOGEL ME UTHULL BALS. KANACE KG.3
  51510018    T    QEPE ME FETA NE UJE ISTA’, KANACE KG.3
  51510021    T    QEPE NE ZGARE NE VAJ KANACE GR.800
  51510025    T    QEPE TE VOGEL ME UTHULL VAZO KG.1,7
  51510004    T    FRIARIELLI NAPOLETANI VAZO KG.1
  51510031    T    FRIARIELLI NAPOLETANI C.R. KANACE GR.750
  51510031    T    FRIARIELLI NAPOLETANI VIANDER KANACE GR.800
  51510019    T    RAPA TE KUQE ME FETA, NE KANACE KG.3

 2. PULSES DHE DRITHERA

  51510015    T    CECI TE PJEKUR GR.400×24 C.RINALDI
  51510016    T    THJERREZA TE PJEKUR GR.400×24 C.RINALDI
  51510017    T    FASULE RED KIDNEY TE PJEKUR GR.400×24
  51510033    T    FASULE RED KIDNEY TE PJEKUR BONDULLE GR.800
  51510006    T    MISER I EMBEL  KANACE GR.400×12
  51510032    T    MISER I EMBEL  KANACE GR.670
  51510013    T    MISER I EMBEL  NE KANACE KG.3

 3. KARCOFI

  51530002    T    KARCOFI TRIFOLIATI C.RINALDI QESE 1.7 KG
  51530007    T    KARCOFI TRIFOLIATI C.RINALDI QESE 1.7 KG
  51530005    T    KARCOFI NE ZGARE DAUNE , KANACE KG.3
  51530003    T    KARCOFI NE ZGARE, KANACE GR.800
  51530004    T    KARCIOFI  I TERE NATYRAL, KANACE KG.3
  51530006    T    KARCIOFI  GJETHE NATYRAL, KANACE KG.3

 4. KERPUDHA

  51310003    T    KERPUDHA TRIFOLIATI C.RINALDI, QESE KG.1,7
  51310014    T    KERPUDHA TRIFOLIATI ALIBIG QESE KG.1,7
  51310001    T    KERPUDHA TE PERZIERA TRIFOLIATI C.R QESE GR.650
  51310007    T    KERPURDHA TE PRERA NE UJE KANACE KG.3
  51310015    T    KERPURDHA TE PRERA NE UJE KANACE KG.3
  51310013    T    KERPURDHA TE PRERA NE UJE IPOSEA KANACE GR.800
  51310012    T    KERPURDHA TE VOGLA NE UJE,  VAZO KG.1,7
  51310011    T    KERPUDHA TRIFOLIATI PORCINI KANACE GR.800
  51310005    T    KERPURDHA NE ZGARE VINDER KANACE GR.800

 5. ULLINJ

  51510012    T    ULLINJ TE ZINJ PA BERTHAME NE KANACE KG. 4,100
  51510011    T    ULLINJ JESHIL PA BERTHAME NE KANACE KG. 4,100
  51510022    T    ULLINJ JESHIL KOLOSSAL KANACE KG.3
  51510023    T    ULLINJ TE ZINJ KOLOSSAL KANACE KG.3
  51510026    T    ULLINJ JESHIL ME FETA NE KANACE KG. 3
  51510023    T    ULLINJ TE ZINJ ME FETA KANACE KG.3,5
  51510007    T    ULLINJ JESHIL GJIGANDE ME FARE VAZO 1,7 KG
  51510029    T    ULLINJ TAGGIASCHE (LIGURI) KANACE GR.800

 6. DOMATE DHE DERIVATE

  51520018    T    DOMATE PELATI ROSSO GARGANO KG.3×6
  51520012    T    DOMATE TE VOGLA ROSSO GARGANO KG.3×6
  51520005    T    TUL DOMATESH ME COPA R.GARGANO GR.500 (x24)
  51520004    T    DOMATE DATTERINI R.GARGANO GR.500 (x24)
  51520023    T    TUL DOMATESH I PERGATITUR ROSSO GARGANO KANACE KG.5
  51510008    T    DOMATE TE THATA ME VAJ IPOSEA VAZO 1.7

 7. SALCA

  61010002    T    KREM ASPARAXHI ALIBIG KANACE GR.800
  61010003    T    KREM KARCIOFI ALIBIG KANACE GR.800
  61010004    T    KREM LAKER E KUQE ALIBIG KANACE GR.800
  61010005    T    KREM TARTUFI ALIBIG VAZO 580ml
  61010001    T    KREM 4 DJATHERAT ALIBIG KANACE GR.400
  61010020    T    KREM KUNGULLI ALIBIG KANACE GR.400
  61010025    T    KREM ARRE VAZO 580ml
  61010024    T    SALCE ULLIRJ I ZI VASO 580ml
  61010017    T    PESTO GJENOVEZ ALIBIG KANACE GR.800
  61010022    T    SALSA BRUSCHETTA VAZO KG.1
  61010007    F    KETCHUP  KOVE VIANDER KG.5
  61010008    F    KETCHUP, SQUEEZE VIANDER  KG.1
  61010027    F    MAJONEZE MAXIRESA VIANDER KOVE KG.5
  61010011    F    MAJONESE  SQUEEZE VIANDER KG.1
  61010013    F    SENAP SQUEEZE VIANDER KG.1
  61010028    F    SENAP VIANDER KOVE KG.5
  61010029    F    SALCE BARBECUE SQUEEZE VIANDER KG.1

 8. RAGU TE PERGATITURA

  61020001    T    RAGU  BOLONJEZ  ALI BIG  KANACE GR.800
  61020002    T    RAGU ARRABBIATA  ALI BIG KANACE GR.800
  61020003    T    RAGU  AMATRICIANA  ALI BIG KANACE GR.800
  61020004    T    RAGU  ROSE  ALI BIG KANACE GR.800
  61020002    T    RAGU  DERRI I EGER  ALI BIG KANACE GR.800

 9. RECEL DHE MUSTARDA

  91630004    T    RECEL, PORTOKALL, MONODOZE,  GR.25 x 168cp
  91610003    T    MUSTARDE  MOLLE  MANTOVANE VAZO GR.400
  91630003    T    RECEL -BORONICE, MONODOZE, VAZO GR.28x48cp,