EMBELSIRA

Category:
 1. PRODUKTE FURRE

  91650004    T    BISKOTA SAVOIARDI TE BUTE GR.400
  91650002    T    BISKOTA PAVESINI GR.200 (x12)

 2. SHEQER DHE KAKAO

  95000001    T    COKOLLATE FONDENTE ZAINI KG.1×6
  91640002    T    KAKAO I HIDHUR  ZAINI (I KUQ) KG.1×6
  91640003    T    KAKAO E SHEQEROSUR ZAINI (BLU) KG.1×6
  91610007    T    SHEQER PLUHUR I BARDHE  KG.1

 3. BAZA PER EMBELSIRA

  91600001    T    TIRAMISU’ I PERGATITUR VIANDER GR.270×4
  91600002    T    PANNA KOTA VIANDER GR.140×8
  91600003    T    KREM-KARAMEL VIANDER GR.140×8
  91600010    T    KREM BRULE VIANDER GR.140×8
  91600004    T    KREM PASTICERIE I FTOHTE VIANDER GR.350×2
  91600005    T    BUDING CIOKOLLATE VIANDER GR.160×6
  91600006    T    BUDING-DELICE PISTACE VIANDER GR.150×6
  91600007    T    MOUSSE LULESHTRYDHE VIANDER GR.250×4
  91600008    T    MOUSSE YOGURT VIANDER GR.250×4
  91600009    T    MOUSSE TORRONCINO VIANDER GR.250x4cfz
  91610014    T    SORBETO PLUHUR GUSTO LIMONI  KG.1,3

 4. TOPPING

  91620001    T    TOPPING KG.1 – FRUTA PYLLI
  91620002    T    TOPPING KG.1 – LULESHTRYDHE
  91620003    T    TOPPING KG.1 – CIOKOLLATE
  91620004    T    TOPPING KG.1 – KARAMEL
  91620005    T    TOPPING KG.1 – KIWI
  91620006    T    TOPPING KG.1 – PISTACCHIO