Start up INITALY lindi në shkurt të vitit 2015 në Elbasan,  me vullnetin e Znj. Isufi Brunilda. Sipërmarësja e lindur në vitin 1976, falë një përvoje të gjatë në sektorin e Hotelerise dhe Turizmit , me një eksperiencë te gjatë 12 vjecare sëbashku me bashkëshortin e saj vendosën të sillnin në Shqipëri një frymë të re,  larg tradicionales dhe afër bashkëkohores  që për gjatë viteve u perqafua nga shumë restorante shqiptare. Kompania Initaly Risto & Gusto lindi nga pasioni për ushqimin, dëshira për produktet cilësore . Initaly nuk eshte limituar vetem ne ndertimin e nje kompanie te thjeshte komerciale  , por kemi ngritur nje Showroom ne qytetin e bukur te Elbasanit , me nje magazine te pasur me mbi 1000 lloje produktesh te ndryshme ushqimore dhe non food .

Cdo dite flitet per rendesine e shendetit, faktoret ndikues te shendetit te mire. A e dini se ushqimi i mire perkthehet ne shendet te mire ?! Po po  sepse ne jemi cfare hame . Initaly me nje eksperience te gjate ne tregun italian dhe shqipetar kujdeset cdo dite qe te sjelle per ju cdo produkt cilesor ., te firmave me prestigjoze italiane dhe jo vetem , te certifikuara sipas te gjitha standarteve te BE-se.  Fale bashkepunimit me furnitoret me prestigjoze ne Itali te prodhimit  , Initaly beri te mundur sjelljen e disa produkteve qe ishin ende te panjohura ne restorazionet shqiptare . Qasja e nje kulture te re ne kuzhine, nuk i humb vlerat kuzhines tradicionale , perkundrazi e rrit dhe e  pasuron akoma me shume duke e bere nje kuzhine te mire dhe cilesore.

 

Kujdesu per shendetin tend. zgjidh te ushqehesh shendetshem vetem me Initaly !