Recipies

BUKE GERSHET


FARFALLE TONNO OLIVE E TAGGIASCHE


FUSILLI ALLA CAPRESE


FUSILLI ME SALMON


GARGANELI CON FUNGHI PROSCIUTTO E POMODORINI


GARGANELI CON SALMONE E ASPARAGI


GEMELLONI ME MORTADELLA DHE PANA


GRAMINIA ME GORGONZOLA


GRAMINIA ME ZUCCA DHE SALCICE INITALY


KERCIRI I DERRIT ME KERPUDHA


KERCIRI I DERRIT NE FURRE


ORIZ ME KUNGULL DHE PANCETE


PAPPARDELE ME ASPARAG DHE SPECK


RIZOTO ME KERPUDHA PORCINI


RIZOTO ME SHAFRAN


ROLE MISH I KRIPUR


ROLE TACCHINO TON DHE RICOTA


TAGLIATELE ME ASIAGO ARGJINARE DHE DATTERINI


TAGLIATELE ME KERPUDHA DHE QIQRA


TAGLIATELE ME SPECK DHE TALEGIO


TAGLIERE 1


TAGLIERE 2


TAGLIERE 3


VERMICELLI GRICIA


VERMICELLI ME DOMATE