Linja e picerise INITALY

NR PERSHKRIMI NJESIA

MIELL MOLINI PIVETTI 100%ITALIANO

1 MIELL GRURI, PER PIZZA, TIPO 00, MUGHETTO,  ROSSA, W280 (PAKETIM  5 KG) CP
2 MIELL GRURI PROFESIONAL  W 200 PER PIZZA    JESHIL KG.25 CP
3 MIELL GRURI, RIMACINATA, GRANO DURO, (PAKETIM 5KG) CP
4 MIELL MANITOBA  AMOR DI FARINA KG.5 CP
5 MAJA BIRRE (LIEVITO SECCO) “VIVAPIZZA” GR.500 CP

VAJ DHE UTHULL 

6 VAJ ULLIRI EXTRA I VIRGJER VALMI CILESI E LARTE SHISHE 1LT. L
7 VAJ ULLIRI, I TESTIMONI, EKSTRA I VIRGJER, PIKANT, C. RINALDI, 250 ML (x6) CP
8 KREM BALSAMIK I ZI  IGP “Bellei” 500ml (x12) CP
PESHK
9 ACIUGE FILETI, NE VAJ, TE PERGATITURA, GR.720 CP
11 PESHK TON, NE VAJ LULEDIELLI,”AMATI” BUSTA KG. 1 X 8 CP
12 PESHK TON, AMATI , NE VAJ ULLIRI, 800 GR CP

SALLAM

13 SALLAM, TIPO MILANO, COATI  KG.1.3> KG
14 SALLAM, PIKANT, SPIANATA, COATI, KALABRA, NE VAKUM KG
15 PROSHUTE E STAZH. BAULETTO PA KOCK KG
16 PROSHUTE KRUDO, E STAZHONUAR, PA KOCKA, EU, SAN FRANCESCO, NE VAKUM KG
17 SPECK, I TYMOSUR, COATI,”PREALPEN”1/2 STAZHIONUAR, >4 MUAJ, NE VAKUM KG
18 PANCETE, E TYMOSUR, COATI, KRUDO,  1/2, NE VAKUM KG
19 PANCETE, E PJEKUR DHE TYMOSUR, COATI, DOPIA, NE VAKUM KG
20 PROSHUTE E PJEKUR, COATI, “MISTER PIZZA”, P/GLUT. CP
21 PROSHUTE E PJEKUR ” IRIS  ” P/GLUT. NE VAKUM KG
22 PESTO SALCICE INITALY KG.1 KG

BULMET DHE DJATH 

23 DJATHE, GRANA PADANO, D.O.P. 16 MUAJ, NE VAKUM, >16mesi KG
24 DJATHE, EMMENTAL BAVARESE, NE VAKUM KG
25 DJATHE, GORGONXOLA PIKANTE, DERKATER,KUADRAT KG
26 DJATHE, GORGONXOLA, NOVARESE D.O.P. 1/4, NE VASKETE KG
27 DJATHE, BRIE 33%, FRANCEZ, PLASMAS KG
28 DJATHE, SKAMORZA AFFUMICATA, NE VAKUM, 2 KG KG
29 DJATHE, TALEXHIO DOP, KG.2> CP
30 MOZZARELLA, JULIEN, E GRIRE, ANTICHE LATTERIE, PLASMAS, KG 2.5 X 4 KG
31 MOZZARELLA, BUFALE, DOP FSHATI, GR. 125/250 x 6 KG

KONSERVA 

32 DOMATE PELATI, ROSSO GARGANO, KONSERVE, 3 KG CP
33 KREM, LAKER E KUQE, ALI BIG, TUTTO GUSTO, 800 GR, KANACE CP
34 KREM, KARCIOFI, ALI BIG, TUTTO GUSTO, 800 GR, KANACE CP
35 KREM, 4 DJATHERAT, ALI BIG, TUTTO GUSTO, 400 GR, KANACE x12 CP
36 KREM, ZUKA, ALIBIG, TUTTO GUSTO, 400 GR, KANACE CP
37 KREM, ASPARAGI, ALI BIG/VIANDER, TUTTO GUSTO, 800 GR, KANACE CP
38 KERPUDHA TRIFOLATI, C. RINALDI, BUSTA, 1.7 KG CP
39 KERPUDHA TRIFOLIATI PORCINI KANACE GR.800 CP
40 KERPUDHA SHAMPINJON, TE PRERA ME FETA, ME UJE, NE KANACE, 3 KG CP
41 KARCIOFI, GJETHE ME UJE, IPOSEA, KG.3 ,NE KANACE CP
42 KARCIOFI  I TERE NATYRAL,IPOSEA, KG.3,NE KANACE CP
43 FRIARIELLI NAPOLITANI,VIANDER, GR 750 CP
44 MISER  DOLCE, VIANDER, 340 GR(12), KANACE CP
45 KAPPERI  NE UTHULL,IPOSEA, 1.7 KG(x6), VAZO CP
46 DOMATE TE THATA,NE VAJ, IPOSEA, 1.7 KG(x4) VAZO CP
47 ULLINJ TE ZINJ ME FETA, IPOSEA, KG.3,5 NE KANACE CP
48 ULLINJ JESHIL ME FETA, IPOSEA, KG.3 ,NE KANACE CP
49 ULLINJ JESHIL,  PA FARE, IPOSEA , 5 KG , KANACE CP
50 ULLINJ TE ZINJ, PA FARE, IPOSEA, 5 KG , KANACE CP
51 KERPUDHA TE VOGLA “CHAMPINJON”,ME VAJ, KG1,7,NE VAZO CP
52 ASPARAXHI, JESHILI NE UJE, VIANDER, 425GR, KANACE CP

KUTI TRANSPORTI 

53 PRENDIPIZZA BRAVO 15×19 1000pz CP
54 KARTONI PER PIZZA 33×33 KG.10=NR.700 CP