Diafragma – Muskolo i vicit te rritur

Initaly Risto & Gusto prej vitesh është kthyer në një nga furnitorët lider , potencial në tregun shqiptar.  Pasioni , dëshira dhe dashuria për gatimin rrit cdo ditë dëshirën për të sjellë në tregun shqiptar produktet më të mira italiane . Prej kohësh Initaly është kthyer në pikë referimi nga restoracionet shqiptare për produktet e mishit cilësor që importohet sipas të gjitha kushteve dhe kërkesave të Bashkimit Europian. Cdo produkt mishi vjen i shoqëruar me certefikatat perkatëse veterinare, fletë analizat . Mishi i importuar mbahet dhe trajtohet në ambientet e Initaly Risto & Gusto sipas standarteve higjeno sanitare dhe temperaturave frigoriferike të caktuara.

Për ne klienti është mbret dhe konsumatori i shenjtë ndaj përpiqemi cdo ditë që të ofrojmë cilësinë më te lartë të produkteve në treg .

Së fundmi Initaly i ka shtuar gamës së gjërë të produkteve të saj dhe një nga llojet e vecanta të mishërave DIAFRAGMEN   e vicit te rritur dhe pse pak të njohur në restorazionet shqiptare por me vlera të larta ushyese.

 

Një nga këto është muskuli i vicit te rritur ,  të cilin ende sot shumë kasapë e shesin në fund të ditës pasi kanë shitur të gjitha pjesët më të vlefshme dhe më të njohura të kafshës. Diafragma,”THIN SKIRT” një prerje viçi e kategorisë së tretë, e cila është një kurë e vërtetë për të gjithë trupin e njeriut, pasi përmban shumë hekur dhe një delikatesë për adhuruesit e mishit të kuq. Diafragma është një nga prerjet më të vogla të pranishme në kafshë, në fakt, mendoni se në një kafshë të mesme mund të merren rreth 600/700 gr. të diafragmës.  Kjo copë mishi, si ato të tjera shumë më të njohura si mëlçia, mishi i kalit, etj., Është një ilaç i vërtetë për anemikët pasi paraqet një burim të shkëlqyeshëm të vitaminës B12 dhe shumë mikroelementë të tjerë të aftë për të rritur thithjen në trupi i këtij të fundit.