PRODUKTE ELITEE

Nese jeni duke kerkuar produkte , te rralla , elitare me cilesi te pa konkurueshme ,atehere INITALY permes katalogut te publikuar sefundmi ju vjen ne ndihme. Produkte te kategorive te ndryshme , nga brendet me prestigjoze Italiane dhe Spanjolle. Prerje te ndryshme mishi , origjina te ndryshme dhe cilesi optimale , produkte peshku , haviare , bottarga , proshuta krudo , te stazhonuara , cotto etj me rradhe do te keni mundesine ti shfletoni , per tu njohur me informacione me te detajuara mund te na kontaktoni.